Pris/kontakt

Her finner du en prisliste på de vanligste materialene. Merk at disse prisene tar utgangspunkt i at bildene leveres i 3×2 format. MVA kommer i tillegg. Veggfester er inkludert i prisen. Trykk på fotopapir gjelder kun for selve trykket. Merk at prislisten tar utgangspunkt i kun noen av de kjente størrelsene, vi kan selvfølgelig tilpasse størrelsene/kutte akkurat slik du ønsker.

Trykk på hard skumplast:

Her får du mest bilde for pengene! Bildene trykkes på en hvit skumplate som er ca 0,5 cm tykk. Bildet monteres med avstandsknotter på vegg. Du kan velge mellom korte eller lange avstandsknotter avhengig av hvor langt du ønsker at bildet henge ut fra veggen. Vi anbefaler ikke å trykke på skumplate dersom du ønsker ekstremt store trykk, da materialet fort kan bøye seg.

Trykk på aluminium:

Dette er trykket vi leverer absolutt mest av. Det gir et mer eksklusivt utrykk sammenliknet med trykket på skumplast. Trykk på aluminium passer svært godt både i bedriftslokaler og i private hjem. Monteres på vegg med avstandsknotter. Anbefales særlig til bilder i svart/hvitt men passer også godt til fargebilder. Overflaten er halvmatt.
Aluminiumstrykk kan leveres i størrelser helt opp til 3 x 2 meter. Ønsker du noe større må trykket deles opp i flere biter, så limes sammen under montering.

Trykk på plexiglass:

Det mest eksklusive trykket vi leverer. Her får du et glassaktig utseende på bildene. Her kommer fargene til sin rett! Monteringen er ellers lik som aluminumstrykket og trykk på skumplast. Trykk på plexiglass er litt tyngre sammenliknet med trykkene nevnt overfor. Vær litt oppmerksom på dette om du skal trykke stort og montere på gipsvegg.

 

Trykk på fotopapir:

Vi leverer også trykk på fotopapir. Dersom du ønsker dette bør du være litt oppmerksom på om det er mulig å skaffe fotoramme til størrelsen du ønsker deg. Vi kan også ramme inn bildene hos et rammeverksted. Alternativt kan du skaffe ramme selv.

 

Vi fotograferer og levererer også bilder/motiver på bestilling. Ønsker du dette ber vi deg ta kontakt med oss direkte.
Ved store bestillinger(bedrift) av mange og eller store trykk ber vi deg ta kontakt slik at vi kan skreddersy deg et godt tilbud på dette.

Ønsker du trykk på andre materialer enn de som er nevnt overfor er også dette noe vi kan hjelpe deg med. Plankebord, bølgeblikk, dører, veggtapet eller tekstiler m.m. Ta gjerne kontakt for tips til materialvalg eller om du har en prisforespørsel.

 

Kontakt:
For raskt svar ber vi deg kontakte oss på vår Facebook-side.

Epost: post(alfakrøll)landskapsfotografene.no
Frank Otto Pedersen: 402 44 079
Thomas Hegna:            450 66 886

 

Trykk på logoen for å ta turen inn på vår facebookside.

facebook-logo-grey